Vi slutar blogga – tack till alla som läst oss!

Fortsätt gärna följa oss på Twitter där det kan hända att vi kommer reflektera kring IFK.

Som ni har märkt har vi slutat att blogga. Efter nästan fem års skrivande och över 600 texter känner vi att vi har gjort vårt när det gäller den dagliga rapporteringen om IFK Norrköping.

Tiden räcker inte till och energin har väl tagit slut. Det är svårt att få ihop bloggandet med jobb och familj. Vårt samarbete har fungerat jättebra så att ta in fler personer till Kamraterna har heller aldrig varit aktuellt.

Dessutom finns det idag till exempel flera poddar, twitterkonton och andra forum som bevakar IFK och Allsvenskan. Medielandskapet kring svensk fotboll ser helt annorlunda ut nu än 2015 när vi drog igång. Och IFK själva har tagit ett större grepp kring sin kommunikation och bjuder inte på så mycket intressant längre.

Överlag känns bevakningen väldigt mättad.

Men med det sagt så tänker vi behålla vår Twitterkonto @kamraterna. Man vet ju aldrig om lusten att reflektera kring IFK kommer igen.

Till sist vill vi tacka alla läsare och personer runt om i Fotbollssverige som ställt upp på intervjuer. Det har varit en oerhört rolig resa.

Vi hörs!

Mårten och Niklas