Stötta Kamraterna och hjälp oss nå fler!

Uppskattade du också vår intervju med Peter Hunt för några dagar sen? Den har haft omkring 2000 visningar och citerades i Sportbladet, Norrköpings Tidningar och Bristol Post. Det var vår 90:e text om IFK Norrköping bara i år – sedan startan våren 2015 har det blivit cirka 360 stycken.

Våra texter når ut till många IFK-fans men vi skulle vilja nå ännu fler. Därför funderar vi på att börja marknadsföra vissa inlägg på Twitter och Facebook, vilket kostar pengar.

Kamraterna bygger på ideellt arbete. Vill du stötta oss kan du swisha till 0739687026, köpa något i vår shop eller skänka en slant via PayPal. Förutom att använda bidragen till marknadsföring så hjälper de oss att täcka kostnader för till exempel webbhotell.

Tack till dig som läser och delar! Har du tips och idéer vad vi kan skriva om så kontakta oss gärna på kamraterna17@gmail.com

Om oss

Kamraterna är Mårten Mellberg och Niklas Broweus. Vi hejar på IFK Norrköping och försöker bidra med fördjupning och nya perspektiv i bevakningen av IFK. Det gör vi bland annat genom att intervjua människor utanför föreningen.

Vi vill vara mer sakliga än fan-sajterna. Vi är inte heller bara intresserade av det sportsliga, utan även av kommunikation, ekonomi, organisation, sociala frågor med mera.

KAMRATERNA