Nästan alla förlängde sina årskort på Curva Nordahl

De flesta som upplevde succén på nya ståplatsläktaren – Curva Nordahl – förra säsongen vill vara med i år igen. 92 procent har förlängt sina årskort, enligt Mårten Jacobsson på IFK Norrköping.
– Jättehäftigt, roligt, säger ”Mocke” till Kamraterna.

Innan jul hade IFK-fansen chansen att förlänga sina årskort på Curva Nordahl. Under en kortare period till samma pris som förra året, 595 kronor, och därefter för 895 kronor. De flesta som förlängde gjorde det snabbt och fick alltså samma låga pris som säsongen 2015. Då såldes omkring 1700 årskort till ”Curvan” och i år ser det ut att bli ännu fler.

Totalt är försäljningen uppe i omkring 5500 årskort (personal och företag ej inräknat), säger Mårten som är mycket nöjd med det så här långt. Vid sidan av Curva Nordahl går försäljningen mycket bra på Familjeläktaren. På västra och östra läktarna är man på ungefär samma nivåer som förra året.

IFK:s tuffa målsättning är att sälja 10 000 årskort. För att närma sig det kommer man köra några kampanjer framöver, säger Mårten som dock inte vill avslöja mer i nuläget.

Mer från marknadsavdelningen:

  • IFK planerar att göra en workshop med supportrar och medlemmar för att få ta del av idéer och förbättringsförslag
  • Förra året sålde man drygt 1000 matchtröjor – mer än beräknat. I år siktar man på 2000 stycken
  • Gällande guldsouvenirer så är fler på ingång till webbshop och kansli

KAMRATERNA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *