”Just can’t get enough” ska bara spelas när IFK leder stort

Ska den klassiska låten ”Härliga IFK” eller den mer moderna ”Just can’t get enough” spelas när IFK gör mål på Parken? Kamraterna frågade Parkens speaker, Patricio Boiardt, om hur han tänker kring val av måljingel.

I gårdagens 4-2-seger mot Djurgården spelades ”Just can’t get enough” vid Snokas andra och tredje mål istället för ”Härliga IFK”. Men vilken låt ska egentligen spelas vid målfirande? Diskussionerna går varma på bland annat Gnällbänken hos Go Peking.

IFK har en DJ som sköter musiken under matcherna, men måljingeln är det Parkens speaker som drar igång. Och det verkar inte finnas någon uttalad strategi för hur den ska användas.

– ”Just can’t get enough” ska spelas vid många mål och skapa en positiv känsla. Något luddigt men så är det. Så nästa gång blir det inte vid 2-0 och inte tidigt i matchen. Såvida vi inte gör 5-0 på en halvlek så klart, säger Patricio till Kamraterna.

Mot Djurgården överanvändes den alltså.

– Det var den mänskliga faktorn, jag missade helt enkelt att ändra till rätt låt, kommenterar Patricio att ”Just can’t get enough” gick igång vid 2-0 och 3-2.

Men det ska bli lite mer ordning och reda.

– Till nästa match ska det vara klart vilken låt som spelas när, säger Parkens speaker.

KAMRATERNA

Fotnot: Läs också Parkens nya speaker vill inte prata för mycket – vårt inlägg med Patricio från i våras.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.