Hallå där, Filip Alexandersson…

ifk-pralin

…som jobbar i te- och kaffehandeln Thea Coffea i Norrköping. Ni har tagit fram en IFK-chokladpralin. Berätta!

– Kort och gott så är det så enkelt att vi är tre stycken IFK-nördar i butiken. Jag själv är på den nivån att jag är aktiv skribent på Gnällbänken medan de båda ägarna, Madde och Gunhild, kollar på matcherna frekvent. Vi fick idén då Gunhild kläckte ur sig tanken samt frågade mig om vem i klubben man borde prata med om tillåtelse att använda klubbmärket. Jag hänvisade då till Mårten på marknadsavdelningen som sa att det var okej.

Den ser ju riktigt god ut! Vad innehåller den?
– Det är en pralin med ett skal av mörk choklad, locket är av vit choklad och fyllningen är en mandelnougat.

Hur länge säljer ni den?
– Den kommer förhoppningsvis finnas väldigt länge då vi investerat för att kunna göra flera utifrån beställningar, säger Filip och berättar att det är förra IFK:aren Patrik Kieback som är leverantören av pralinen.

KAMRATERNA