Nu har vi Swish – men skicka pengarna till något annat

Igår slog vi rekord på Kamraterna.net. Vi hade nästan 1600 sidvisningar på bloggen tack vare vår artikel om planerna för Nya Parken.

När vi startade Twitterkontot i början på mars och bloggen en månad senare hade vi inte riktigt vågat hoppas på all denna positiva respons. Tack för alla glada tillrop och delningar! Vi jobbar på och kan lova fler spännande artiklar inom kort.

Igår fick vi också vår 500:e följare på Twitter. Vi har ett tag funderat på hur vi ska uppmärksamma detta. Eftersom flera läsare önskat skänka en slant till vår verksamhet bestämde vi oss för några veckor sedan att skaffa Swish. Så vi gjorde det och bestämde att vi skulle offentliggöra detta när vi hade 500 följare.

Men det finns faktiskt saker i livet som är viktigare än IFK Norrköping. Just nu pågår en humanitär katastrof i Europa och runt Medelhavet. Miljoner människor är på flykt, och de behöver vår hjälp. Swisha gärna en slant till Röda Korset, UNHCR, Läkare utan gränser eller någon annan organisation.

IFK Norrköping är stort. Men medmänsklighet är större.

KAMRATERNA