Andreas Hadenius och IFK diskuterar nytt kontrakt

Kamraterna kan idag berätta att Andreas Hadenius håller på att förlänga sitt kontrakt med IFK Norrköping.

Det har lossnat för Andreas Hadenius under sin andra sejour i IFK Norrköping. Han tillhörde klubben redan 2009 och 2010 men ansågs då inte tillräckligt bra, och fick fortsätta karriären i Sylvia och Värnamo. Men inför säsongen 2014 erbjöd IFK honom ett ettårskontrakt som snart förlängdes till och med 2015. Den starka duellspelaren har inlett säsongen övertygande och nu vill båda parterna förlänga kontraktet en gång till.

– Ja, så är det, säger Andreas till Kamraterna från sin semester i Turkiet.

– Vi har inte kommit så långt ännu i diskussionerna, men det är på gång, enligt mittbacken som av Stefan Hellberg beskrivits som den kanske fysiskt starkaste spelaren i Allsvenskan.

Andreas gjorde allsvensk debut ifjol och har i år spelat nio matcher, varav fem från start. Tillsammans med Andreas Johansson har han stärkt upp det tidigare läckande IFK-försvaret och det ser alltså ut som att det kan fortsätta så även kommande säsonger.

KAMRATERNA