Peking Fanz ordförande: ”Vi fokuserar inte på Hammarby”

I morgon är det dags för Curva Nordahls största test någonsin. Hammarby IF kommer till Nya Parken och det väntas ett stort bortafölje. Kamraterna pratade med Micke Kihlman, ordförande i Peking Fanz.

Hur laddar ni inför matchen?
– Vi laddar upp som andra matcher. Men vi hoppas förstås att det kommer mycket folk. Det är klart man taggar till lite extra, men det är IFK som är fokus och inte Hammarby.

Hur utvärderar du Curva Nordahl så här långt?
– Jag tycker allting har fungerat bra än så länge, det har varit fantastiskt kul. Mot Gefle var det 1500 på ståplats, och det var ändå vår sämsta siffra. Det har ju bara varit fyra hemmamatcher än så länge, men jag har svårt att se att detta inte ska hålla i sig.

Vilka ramsor eller sånger har funkat bäst?
– De lätta ramsorna har fungerat bäst. Det är ju de som folk kan. Sen är det en inlärningsperiod. Jag har hållit på i snart 18 år och kan ramsorna. Men är du för första gången på ståplats så är det inget man kan begära. Allt är nytt och det är en process. Sen har det börjat väldigt bra.

Får vi första målet mot Curvan i morgon?
– Jag hoppas det (skratt). Det väntar spelarna också på.

Och hur går det i matchen?
– Jag tror vi vinner, det har sett jäkligt bra ut de senaste matcherna. Och nu när Kennedy inte är med så ökar chanserna. Jag tror Hammarby är beroende av honom.

KAMRATERNA